Friday, February 26, 2010

Jumaat

Assalamualaikum..

Hari ni 12 Rabiulawal...saya ucapkan Salam Maulidur Rasul.Jom perbanyakkan selawat ke atas Rasulullah sallallahu 'alaihiwasallam.Ingat,bukan hari ni saja sepatutnya kita perbanyakkan selawat mengingati baginda,tapi hari-hari seterusnya juga selagi umur masih ada,insya Allah.

Hujung minggu datang lagi.Hari yang ditunggu-tunggu.Banyak juga kerja yang menunggu hehe.Alhamdulillah dari pagi tadi dapatlah saya selesaikan kerja-kerja rumah yang perlu dibuat.Ada lagi yang pending.Tak apalah,pelan-pelan.Bukan bermaksud untuk bertangguh,tapi tak mahulah cuti saya berlalu di dapur dan bilik air saja.hehe

Selasa depan birthdate buah hati saya.Jenuh juga fikir apa nak bagi sebenarnya.Tapi alhamdulillah dah dapat ilham nak bagi apa.Pergi tengok dan beli ja belum. Mimi,bila lagi nak teman nida ni?hehe

Nota bertimbun-timbun,bergeraknya perlahan.Saya rasa tempo study sejak mula sekolah ni terlampau slow.Mungkin sebab saya terlampau manjakan diri sewaktu cuti yang lepas,naik sekolah sekarang dah liat nak bergerak study ni.Salah saya.Perlu ubah serta merta tabiat buruk ni,tambahan pula Ahad akan datang dah masuk minggu ke 3 sekolah.Selalu diperingatkan suami,supaya saya menjadi seorang yang lebih organized bermula dari sekarang.Sekarang masih berdua,belum lagi bertiga dan seterusnya.Ya Allah,permudahkan lah...

Oklah,mintak diri dulu.Selamat berhujung minggu..

2 comments:

:: saya dan dia :: said...

dah teman dah ari tu.
siap teman beli lg.hehe
wedding ring untuk husband.mmg sweet.

adrenida said...

selepas 2 tahun kawen baru dapat wedding ring,eh mimi.
takpa..its the thought that counts.