Monday, December 28, 2009

Lagi satu paper

Assalamualaikum..

Alhamdulillah,midterm exams dah habis setelah 2 bulan berlalu.Tinggal satu saja lagi final paper minggu depan 05 Jan 2010.Lepas tu insya Allah cuti berminggu-minggu.Moga dapat dimanfaatkan sebaiknya insya Allah.

Dah lama tak update,bulan December langsung tak ada entry kan.Tak ada mood menulis,masa pun tak ada.Maksud saya,masa yang tak ada tu adalah masa yang 'bersungguh-sungguh' nak di digunakan untuk update cerita baru.Masih macam ni,same old same old Nida.Amir pun sama.Dia sihat-sihat saja =) tak ada motif langsung entry kali ni.Saja suka-suka.Paper Perio yang sudah berlalu hari ini memberi sedikit kelegaan kepada saya.Alhamdulillah,semuanya berlalu dengan selamat.Dan saya berharap paper Radio yang bakal datang Selasa depan akan dilalui dengan cemerlang dan dikurniakan keputusan yang gemilang oleh Allah s.w.t.Maknanya kena study lebihla,jangan lalai-lalai lagi =)

Malam habis exam selalunya saya habiskan dengan menonton cerita,tapi dek kerana ehd ada pd Zehan (untuk refill penuh cerita yang dia ada),jadi malam ni tak berapa ada benda yang nak dibuat.Penat dan bosan dah masa digunakan depan laptop dengan internet,nak dikacaunya abang Amir malam ni dia agak penat,sudah 2 malam buah hati saya tidur awal,dan bangun di tengah malam untuk study.Kalau dia tidur awal dan saya tak tidur lagi,rasa sunyi pulak rumah.Rasa rindu pulak. =)

Memikirkan cuti panjang yang bakal datang ni,kalau ditanya tentang apa plan saya,dah tentu saya jawab tak ada plan apa-apa.Ada kawan-kawan yang bakal pulang ke Malaysia,ada yang nak pergi jalan-jalan dan macam-macam lagi.Plan saya duduk rumah dan cuba jadi suri rumah yang terbaik untuk abang Amir =) Nak buat itu,nak kemas yang ini.Insya Allah,harap-harap semuanya menjadi lah.

Kalau malam exam,pukul 8 dah rasa mengantuk.Bila dah habis exam,rasa sayang pulak nak tidur pukul 10.

Sungguh,tak ada idea nak menulis sekarang.Jumpa lagi lain entry.Assalamualaikum..

4 comments:

mishimoshi said...

lOve u dear.
cant wait for the radio.

oh btw, HPN ! heee
haapppy new year ^^

adrenida said...

love u too dear mimi.
happy new year juga untok mimi~!

semalam takleh tido arab menjerit2 sambil hon2 tanpa henti sampai kol 2.

innani-HiDaYaH said...

hahaha...gila ah~!
ak dok btol2 kat downtown, tp pelik
org putih ni xde la lak gila2 raikan ny
haishhh...malu2 bila compare dgn msia

adrenida said...

dayah,msia jangan cakap.jordan pun sama.aku kira duduk dalam pekan macam kat kola nu,still macam tu jugak terpekik2nya