Tuesday, July 28, 2009

Malam exam

Assalamualaikum..

Lama benar tak menulis.Mood hilang entah ke mana.Summer sem bagi saya satu semester pendek,tetapi 'panjang' dari segi psychonya.Entry yang lepas2 ada saya ceritakan,semester kali ini tidak sangat ditunggu,atas sebab tidak balik bercuti.Almaklumlah,suami pada mulanya hanya dapat 6 hari break sebelum start klinikal.Namun,alhamdulillah.Berita baik pada awal minggu ini.Cuti pelajar medik tahun 3 dipanjangkan sehingga 27 sept.Alhamdulillah, bersyukur saya,satu berita yang menandakan bolehla kami pulang bercuti ke Malaysia insya Allah.Tiket juga telah confirmed dan dibayar.Alhamdulillah..

Sekarang telahpun minggu ke 4 untuk semester ini.Exam sudahpun bermula.Berderet-deret macam tak nampak jalan henti (hyperbolik sungguh ayat saya).Yalah, 6 hari 6 paper berturut2 dengan satu hari saja cuti,laluan kepada hari Jumaat.Insya Allah,mudahan Allah mempermudahkan usaha saya,suami dan rakan2 serta mengurniakan kejayaan yang terbaik buat kami.Amin.

Sem ini yang mana saya perlu habiskan satu lagi madah elektif yanga terakhir, membuatkan saya agak 'penat' kerana perlu menunggu kelas pukul 1 tghari. "Tak apa,mimi redhaaa," ayat gemar mimi.Untung ada kawan peneman, taklah bosan melepak di library atau bawah pokok di handasah.

Besok exam.Apa yang saya buat lagi kat sini ni?? Oh ethics.

1 comments:

miss RED said...

adOi.ye sayang.exam yang cam sekejap. tapi untuk tunggu pengakhiran tu..adOi. dengan class fOOd. kite je faham perasaan tu.
haha.nini ingat ayat mimi tu. cam skema sajOr. hehe

naseb baik ade nini jugak tau.
same perasaan tak mO duk libry
tapi lepak kat bawah pOkOk.

adOi.yeay! nini balik msia.
yeay ! summer sem tak lama lg akan berakhir. wiiwiwiwi